Contact
 
 

CHIRURGIE ESTETICA FACIALA
BLEFAROPLASTIA
 

Blefaroplastia nu este o decizie medicala, ci o decizie personala. Felul in care te vezi pe tine, te defineste si te integreaza in societate. Unele femei nu considera pleoapele ca fiind ceva care sa ii dezavantajeze, dar pentru multe femei care au pleoapele umflate si lasate aceasta operatie ofera multe satisfactii personale. Aceste aspecte de imbatranire si oboseala apar odata cu varsta. Unii factori, ereditatea si lumina soarelui accelereaza aceste schimbari.

Prietenii si membrii familiei iti pot spune parerea lor despre aceasta actiune, chirurgul plastician iti poate da recomandarile medicale, dar tu esti cea care hotarasti ceea ce este bine pentru tine.

Acest tip de operatie se practica din perioada anilor 1970,de atunci si pina acum un mare numar de femei si barbati beneficiind de rezultatele interventiei.

Operatia se adreseaza femeilor care sint nemultumite de aspectul pleoapelor lor si anume pleoape inferioare umflate si lasate si pleoape superioare cu exces tegumentar. Pleoapele sunt usor vizibile datorita faptului ca ochii sint foarte des priviti in timpul discutiilor cotidiene. Un rol important in realizarea unui aspect estetic placut, il au pe linga pleoape pielea fetei si fruntea, inlaturarea posibilelor riduri schimbind aspectul anterior operatiei. Chirurgul plastician va va prezenta daca sint necesare modificari la nivelul acestor structuri prin tratarea ridurilor, tratamenul cu toxina botulinica, lifting facial sau liftingul sprancenelor, acestea putind intra in planul operator.

Blefaroplastia se poate realiza la pleoapele superioare si inferioare separat sau impreuna in aceeasi interventie.

Daca sunteti nemultumita de pleoapele si ridurile dumneavoastra aceasta operatie ofera noi posibilitati pentru a avea un nou "look".

INTERVENTIA CHIRURGICALA

Operatia se realizeaza prin incizarea pielii la nivelul pleoapei superioare intr-un pliu cutanat , iar pentru pleoapa inferioara inferior de linia ciliara (genelor), sau printr-o incizie transconjunctivala pe fata interna a pleoapei. Excesul de piele si grasime sunt eliminate si marginile incizate se sutureaza cu mare grija, aceasta operatie necesitand o mare manualitate si finete in miscari. Cicatricile rezultate nu sunt vizibile si nu afecteaza aspectul estetic al fetei.

Blefaroplastia este de obicei combinata cu liftingul facial sau liftingul sprancenelor, ca parti componente a procedurilor de intinerire a fetei. Deasemenea poate fi combinata cu peeling chimic pentru a mentine rezultatele postoperatorii.

Operatia se efectueaza sub anestezie generala deoarece este cea mai sigura si asigura confort operator echipei chirurgicale. Riscurile anesteziei sint scazute prin administrarea anesteziei generale, dar acestea nu pot fi complet eliminate. Prezentati chirurgului plastician istoricul medical al dumneavoastra pentru a stabilii conduita interventiei chirurgicale. In anumite situatii se poate opera si cu anestezie locala potentata.

Timpul necesar pentru efectuarea blefaroplastiei depinde de mai multi factori incluzand abordul chirurgical, complexitatea operatiei, anatomia pacientei, tipul anesteziei.

In general operatia dureaza 1 - 2 ore.

Cele mai multe operatii de blefaroplastie necesita 1 noapte de spitalizare postoperatorie, pentru a ramane dupa operatie sub observarea si monitorizarea personalului medico-chirurgical de specialitate. Pacientele operate cu anestezie locala pot pleca dupa cateva ore de la operatie.

COMPLICATII POSIBILE

Citeva posibile complicatii sunt: sangerare, hematom, infectia, alergie la anestezic, necesitatea unei revizuiri. Urmati indicatiile chirurgului plastician pentru a evita instalarea acestor complicatii.

EFECTE POSTOPERATORII

Dupa operatie va trebui sa purtati pe ochii pansati o compresa rece. Pleoapele vor fi umflate si cu timpul vor prezenta echimoze care vor dispare dupa cateva saptamani. Durerea postoperatorie este suportabila.

Discomfortul initial este controlat cu medicatie antialgica.

Firele se scot dupa 5-7 zile.

Cicatricile rezultate sint mici si nu pun probleme din punct de vedere estetic. In cazul in care aveti predispozitie pentru cicatrici keloide si hipertrofe, discutati aceasta problema cu chirurgul plastician.

De obicei activitatea se poate relua dupa 2-3 zile. Durerile pot persista, motiv pentru care se recomanda administrarea de analgezice.

Activitatea totala se poate relua dupa 1-2 saptamini in functie de evolutia operatiei si nivelul activitatii cotidiene. Chirurgul plastician va va recomanda timpul optim dupa care se poate relua activitatea.

Vindecarea completa a pleoapelor se face dupa citeva saptamini.

Blefaroplastia produce infrumusetarea pleoapelor si evidentierea ochilor pentru a realiza un echilibru estetic al fetei. Aceasta duce la o crestere a increderii in dumneavoastra deoarece noul "look" este incantator pentru ochi.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE LA DR. VOICU

Beneficiile emotionale si psihologice ale acestei operatii sunt cresterea increderii in sine, o imagine a corpului imbunatatita si o mare satisfactie personala.

INFORMATII SPECIALE

- Spalati-va bine inainte de operatie;

- Excludeti din tratament aspirina cu 2 saptamani inainte de operatie;

- Opriti fumatul cu 1 saptamana inainte de operatie;

- Incercati sa programati operatia in afara perioadei menstruale;

- Nu fiti raciti in momentul operatiei;

- Postoperator evitati statul in frig si traumatizarea pleoapelor;

- Nu mancati si nu beti nimic, nici apa dupa miezul noptii inaintea operatiei;

- Nu va expuneti la soare 2 saptamini inainte de operatie;

- Purtati ochelari, nu veniti cu lentile de contact;

- Nu va machiati, nu va dati cu oja: daca este oja pe unghii, stergeti-o;

- In ziua operatiei lasati-va bijuteriile acasa;

- Daca aveti proteza dentara anuntati medicul anestezist;

Aceasta prezentare a fost realizata numai cu scop informativ. Pentru date personalizate la adresa dumneavoastra si pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la adresa:

B E N D I S M E D I C A L

chirurgie plastica si estetica

____________________________

Dr. RADU VOICU

Medic Primar Chirurgie Plastica

Mobil: 0722.684.735.

0740.236.347.

E-mail: office@bendis.ro

Adresa: Bd. Maresal Averescu9, Bl.5, Ap.6 Bucuresti 1

Web: www.bendis.ro

 
 

Dl dr. Radu VOICU
este medic primar de chirurgie plastica si reparatorie, coordonatorul activitatii medicale la Bendis Medical si de asemenea isidesfasoara activitatea in cadrul
Compartimentului de Chirurgie Plastica din Spitalul Universitar
C. F. nr 2, Bucuresti.
 
 
 
Frumusetea este un concept dificil de definit. Aceasta definire se poate face prin analiza filozofica aconceptului de frumusete sau prin analiza proportiilor ideale prin masuratori.
Mai multe detalii
 
 
 
www.rinoplastie.ro
www.marire-sani.com.ro
www.e-med.ro
www.breastexpert.ro
www.implantemamare.ro
www.chirurgia-sanilor.ro
www.labioplastie.ro
 
 
 
VEZI TOT ALBUMUL FOTO
 
 
 
chirurgia sanilor si siluetei, chirurgie estetica faciala, chirurgie estetica dupa nastere, chirurgie estetica masculina, metode nechirurgicale de reantinerire, chirurgie estetica genitala
Mai multe detalii
 
 
 
Detalii
 
 
cgirur
         Copyright ©2006 bendis.ro | Toate drepturile rezervate.
Web design: Dezibel Media   |   Web hosting: Web Hotel
 
jocuri Curs valutar - Roportal www.cere.ro Medicina Adauga site in top online EuroGhid - Director web
Director WEB PHG, Indexul site-urilor romanesti
Romanian Top 30
publicitate online, web design si promovare pe internet
ClickLink.ro
Director Web Clink.ro
 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
 
 
Chirurgie plastica | Restaurant Bucuresti | Chirurgie cosmetica | Silicoane 3D | Rinoplastie 3D | Chirurgie estetica | Chirurgie sani | Dating | Chirurgie estetica masculina | Trabucuri | Operatii estetice | Chirurgia siluetei | Chirurgia plastica | Operatie estetica | Cognac | Guess | Medicina interna | Peeling Cazare Sulina | Pensiuni Sinaia | Organizare Evenimente Corporate | Amenajari Interioare | Caut Hostess | Regim Hotelier | Referate | Bancuri | Apartamente Noi