Contact
 
 

CHIRURGIE ESTETICA DUPA NASTERE
MASTOPEXIA
 

Ridicarea sanilor nu este o decizie medicala, ci o decizie personala. Felul in care te vezi pe tine, te defineste si te integreaza in societate. Pentru unele femei ridicarea sanilor nu reprezinta un avantaj, dar exista multe femei care au sanii "lasati"(ptozati) care au sentimente de jena si nemultumire, avand o actiune negativa asupra psihicului. Aceasta operatie ofera multe satisfactii personale. Nici un exercitiu fizic si nici un alt tratament nu au efect asupra sanilor ptozati.

Operatia de ridicare a sanilor cu sau fara implante mamare este singura care realizeaza ridicarea si proiectia anterioara a sanilor realizind un aspect placut.

Prietenii si membrii familiei iti pot spune parerea lor despre aceasta actiune, chirurgul plastician iti poate da recomandarile medicale, dar tu esti cea care hotarasti ceea ce este bine pentru tine.

Acest tip de operatie se practica de peste 50 ani, de atunci si pana acum un mare numar de femei beneficiind de rezultatele interventiei.

Mastopexia este operatia la care apeleaza femeile ai caror sani s-au "lasat". Acest aspect , de sani cazuti apare de regula dupa sarcina si alaptare, in urma unei diete agresive,este mostenit sau pur si simplu datorita procesului de imbatranire.Modificarile apar cel mai adesea intre20-40 ani.

INTERVENTIA CHIRURGICALA

Interventia chirurgicala se practica fara sau cu implante mamare.

Scopul acestei interventii este de a ridica sanii, a corecta pozitia si a intari sanii fara modificarea volumului.

Lasarea sanilor apare datorita modificarilor la nivelul invelisului tegumentar care devine mai mare decit volumul glandei mamare continuta. Acest fenomen se datoreaza scaderii elasticitatii pielii cu marirea tesutului tegumentar, micsorarii volumului glandei mamare, sau ambelor. Din acest motiv micsorarea invelisului tegumentar sau cresterea volumului mamar realizeaza ridicarea sanilor. Exista situatii cand se obtin rezultate foarte bune prin combinarea ambelor procedee.

Exista tehnici diferite pentru corectarea acestei situatii. Varietatea tehnicilor este in functie de gradul de ptoza (lasare) al sanilor. Interventia chirurgicala consta in eliminarea excesului tegumentar din jurul areolei sau excizia excesului tegumentar in regiunea inferioara a sanului cu introducerea volumului aditional ca un implant pentru a da o proiectie anterioara a sanului. Deasemenea areola si mamelonul se pot repozitiona pentru a oferi un aspect estetic.

In cazul folosirii combinate impreuna cu implant mamar pentru a realiza o marire a sanilor, acesta se introduce fie sub glanda mamara si in fata muschiului pectoral, fie in spatele muschiului pectoral.

Operatia se efectueaza sub anestezie generala deoarece este cea mai sigura si asigura confort operator echipei chirurgicale. Riscurile anesteziei sunt scazute prin administrarea anesteziei generale, dar acestea nu pot fi complet eliminate. Prezentati chirurgului plastician istoricul medical al dumneavoastra pentru a stabilii conduita interventiei chirurgicale.

Timpul necesar pentru efectuarea operatiei de ridicare a sanilor depinde de mai multi factori incluzand abordul chirurgical, anatomia pacientei, tipul anesteziei.

In general operatia dureaza 2 - 5 ore.

Cele mai multe operatii de ridicare a sanilor necesita 1 - 2 zile de spitalizare postoperatorie, pentru a ramane dupa operatie sub observarea personalului medico-chirurgical de specialitate.

COMPLICATII POSIBILE

Cateva posibile complicatii sunt: infectia, hematom (cheag de sange intre tesutul mamar si tegumente care necesita evacuare), modificari de sensibilitate ale mamelonului, necroza de parti moi. Urmati indicatiile chirurgului plastician pentru a evita instalarea acestor complicatii.

EFECTE POSTOPERATORII

Dupa operatie trebuie sa purtati un sutien elastic sau un bustier. Acesta realizeaza o pozitionare corecta a sanilor in timpul vindecarii pentru a mentine simetria si compactarea acestora.

Discomfortul initial este controlat cu medicatie antialgica.

Scoaterea firelor se face la 7-14 zile postoperator.

Bustierul elastic se poarta 2 - 3 saptamani postoperator.Cicatricilor le este necesar aproximativ un an pentru vindecare completa, motiv pentru care expunerea la soare este contraindicata datorita reactiilor adverse pe care le determina.

De obicei activitatea se poate relua dupa 2-3 zile. Durerile pot persista, motiv pentru care se recomanda evitarea actvitatilor care solicita bratele. Actvitatile de birou se pot relua in acest timp. Actvitatile solicitante fizic mai necesita o scurta perioada de repaus pentru a asigura o vindecare corecta.

Activitatea totala se poate relua dupa 2 - 3 saptamani, aceasta durata fiind diferita in functie de tehnica folosita si nivelul activitatii cotidiene. Chirurgul plastician va va recomanda timpul optim dupa care se poate relua activitatea.

Mastopexia produce ridicarea sanilor atat cat este posibil pentru a realiza un echilibru estetic al corpului. Aceasta duce la o crestere a increderii in dumneavoastra deoarece noul "look" este incantator pentru ochi.

Beneficiile emotionale si psihologice ale acestei operatii sunt cresterea increderii in sine, o imagine a corpului imbunatatita si o mare satisfactie personala.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE LA DR. VOICU

INFORMATII SPECIALE

- Spalati-va bine inainte de operatie;

- Excludeti din tratament aspirina cu 2 saptamini inainte de operatie;

- Incercati sa programati operatia in afara perioadei menstruale;

- Nu mincati si nu beti nimic, nici apa dupa miezul noptii inaintea operatiei;

- Nu va expuneti la soare 2 saptamini inainte de operatie;

- Purtati ochelari, nu veniti cu lentile de contact;

- Nu va machiati, nu va dati cu oja: daca este oja pe unghii, stergeti-o;

- In ziua operatiei lasati-va bijuteriile acasa;

- Daca aveti proteza dentara anuntati medicul anestezist;

Aceasta prezentare a fost realizata numai cu scop informativ. Pentru date personalizate la adresa dumneavoastra si pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la adresa:

B E N D I S M E D I C A L

chirurgie plastica si estetica

________________________

Dr. RADU VOICU

Medic Primar Chirurgie Plastica

Mobil: 0722.684.735.

0740.236.347.

E-mail: office@bendis.ro

Adresa: Bd. Maresal Averescu9, Bl.5, Ap.6 Bucuresti 1

Web: www.bendis.ro

 
 

Dl dr. Radu VOICU
este medic primar de chirurgie plastica si reparatorie, coordonatorul activitatii medicale la Bendis Medical si de asemenea isidesfasoara activitatea in cadrul
Compartimentului de Chirurgie Plastica din Spitalul Universitar
C. F. nr 2, Bucuresti.
 
 
 
Frumusetea este un concept dificil de definit. Aceasta definire se poate face prin analiza filozofica aconceptului de frumusete sau prin analiza proportiilor ideale prin masuratori.
Mai multe detalii
 
 
 
www.rinoplastie.ro
www.marire-sani.com.ro
www.e-med.ro
www.breastexpert.ro
www.implantemamare.ro
www.chirurgia-sanilor.ro
www.labioplastie.ro
 
 
 
VEZI TOT ALBUMUL FOTO
 
 
 
chirurgia sanilor si siluetei, chirurgie estetica faciala, chirurgie estetica dupa nastere, chirurgie estetica masculina, metode nechirurgicale de reantinerire, chirurgie estetica genitala
Mai multe detalii
 
 
 
Detalii
 
 
cgirur
         Copyright ©2006 bendis.ro | Toate drepturile rezervate.
Web design: Dezibel Media   |   Web hosting: Web Hotel
 
jocuri Curs valutar - Roportal www.cere.ro Medicina Adauga site in top online EuroGhid - Director web
Director WEB PHG, Indexul site-urilor romanesti
Romanian Top 30
publicitate online, web design si promovare pe internet
ClickLink.ro
Director Web Clink.ro
 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
 
 
Chirurgie plastica | Restaurant Bucuresti | Chirurgie cosmetica | Silicoane 3D | Rinoplastie 3D | Chirurgie estetica | Chirurgie sani | Dating | Chirurgie estetica masculina | Trabucuri | Operatii estetice | Chirurgia siluetei | Chirurgia plastica | Operatie estetica | Cognac | Guess | Medicina interna | Peeling Cazare Sulina | Pensiuni Sinaia | Organizare Evenimente Corporate | Amenajari Interioare | Caut Hostess | Regim Hotelier | Referate | Bancuri | Apartamente Noi